Snorkelen/duiken!!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Carola
29 Maart 2008 | Australië, Cairns
En geen zorgen, ik heb foto materiaal om jullie jaloers mee te maken ;)
29 Maart 2008 - 07:19
Mama:
Hoi Carola, wat is het mooi daar aan die foto's te zien ben benieuwd naar alle foto's die je heb gemaakt.Het gaat je goed daar, houden zo.Je hebt al bekende dieren gezien, nu op naar skippy.Veel plezier verder.
De sneeuw is voorbij, weer volop regen. de voorspellingen worden wel iets beter met meer zon tot ongeveer 14 graden.
verder gaat hier alles gewoon z'n gangetje.
Met joeke gaat het weer niet zo goed ze loopt een beetje mank, heeft iets aan haar voorpootje. Even weekend afwachten anders weer naar de dierenarts.
Tot horens weer, xxx mama en een lik van Joeke.
29 Maart 2008 - 08:39
Zus:
He zus,
Dat klinkt hartstikke gaaf! Je hebt onderwater toch ook wel foto's gemaakt he?! Ons jaloers maken? Hoe kom je daar nou weer bij?!!? :-)
Veel plezier!
x je zus -
29 Maart 2008 - 09:23
Sven:
Hoi Carola,
Je foto's zijn echt stoer. Wat een geweldig landschap zeg! Mij heb je snel jaloers, dat weet je, en het is je dus al gelukt. Je berichtje over snorkelen is ook leuk om te lezen. Echt super dat je dan allemaal bekende sterren tegenkomt zoals Nemo enzo. Geniet er van daar en kom met de meest geweldige verhalen terug!
Liefs Sven -
29 Maart 2008 - 09:27
Roel:
Hoihoi
wat is het daar mooi! Ik was al een beetje jaloers maar nu echt. heel veel plezier verder en ik ben nu al benieuwd naar alle verhalen straks,
heel veel liefs en groetjes
Roel -
29 Maart 2008 - 11:44
Loes En Benny:
Ha Carola!!!
ook wij houden je berichtjes bij hoor, erg leuk om te lezen dat het goed gaat!
(een duikbril... daar hadden we trouwnens niet aan gedacht in je overlevingspakketje ;))
tot het volgende berichtje maar weer,
groetjes Benny en Loes -
29 Maart 2008 - 14:59
Bakkertjes:
je maakt het goed zeemeermin, geweldig hoor,leuk steeds die berichtjes van je
groetjes -
29 Maart 2008 - 22:34
Bianca:
He Carola,
echt om jaloers op te worden, natuur bedoel ik dan he, die aboriginal mag je houden hoor ;-).
ga je goed tot later.
groetjes bianca -
30 Maart 2008 - 15:17
Opa En Oma Jacobs:
Hallo Carola,
Het is leuk om te horen dat je het leuk hebt daar en dat we foto's van je gezien hebben.
Nog veel plezier en verder een goede reis.
Groetjes opa en oma -
30 Maart 2008 - 16:08
Bakkertjes:
Heej Globetrotter,
wij krijgen de indruk dat je het goed naar je zin hebt. Niet teveel last van de vele Japanners (want die zijn dol op foto's van meiden met blond haar)?
Heb ff gezorgd dat je nog wat meer foto's kunt plaatsen dus wij laten ons verrassen.
Take care and enjoy it.
30 Maart 2008 - 16:10
Papa:
Fijn om te horen dat het zo goed gaat! Zeker benieuwd naar de foto's van Nemo en Flipper. Hoe zijn de hostels daar? Valt het mee? En het eten? Van Wouter moesten we doorgeven dat je zijn supersonische macaroniavond gemist hebt! Maar hij maakt 't nog een keertje voor jou speciaal. Veel liefs van papa en Tonny. -
30 Maart 2008 - 17:13
Ilse:
Duiken, duiken, duiken in de zee
Duiken, duiken en wie gaat er mee
We duiken 1
We duiken 2
We duiken 3 na elkaar
Het is een beetje fris,
maar ach de Kuo's die staan klaar!!
Hoezo mis ik de cassiswijntjes met jou niet ;)!?