Laatste dag Cairns

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Carola

31 Maart 2008 | Australië, Cairns

Hey,

Leuk om van jullie allemaal wat te horen. Doet me goed :)

Vandaag is mijn laatste dag in Cairns. Ik heb verder nog niet veel bijzonders gedaan. Lekker rondwandelen, beetje winkeltjes kijken, terrasje pakken, bij de lagoon zitten.. Lekker luieren dus.
Morgenochtend staat mijn wekker om 7u om de trein te halen naar mijn volgende bestemming: Airlie Beach!

Daar kom ik dinsdagavond aan en ga ik woensdag nog een keer snorkelen en 3 eilanden van de Whitsundays bekijken. Donderdagavond vertrek ik weer en mijn volgende stop is dan Hervey Bay. Van hieruit ga ik een toer over Fraser Island nemen. Foto's zullen volgen. :)

Ik hou jullie op de hoogte.

Doei!

• 31 Maart 2008 - 06:53

Zus:

Hey zus,
    Goed zo een beetje lekker luieren, je verveelt je in ieder geval niet. Om 7h de wekker, je hebt in ieder geval geen last van de zomertijd :-).
    Veel plezier daar nog!

x je zus!

• 31 Maart 2008 - 10:57

Team Lamme Goedsack:

Hoi meisje...

we genieten met je mee hoor! Deze ervaring ga je de rest van je leven niet meer vergeten. Oef..wat een landschap.

Tot onze grote spijt moeten we ook concluderen dat er in jou een waar talentvol fotografe schuild, dus we vrezen het ergste voor je carriere in de horeca:)

Nou, goed oppassen en uitkijken en doe de groeten aan de aboriginals.
    groeten van het hele team van Lamme Goedsack
    Willem

• 31 Maart 2008 - 20:27

Sophia:

jeetje, carola, klinkt niet verkeerd allemaal!
    echt tof zo'n reis. en hoewel ik het ook niet verkeerd heb hier, ben ik toch wel een beetje jaloers hoor! wie weet leuke bestemming voor een vakantie met zn allen ;) ?!
    ben je nog andere rondtrekkers tegen gekomen? schijnt er van te stikken in Australie, toch? wel leuk, dan kun je ook poosjes met anderen optrekken!
    ben wel benieuwd naar die snorkel-/duikfotos hoor!!!
    meis, geniet er lekker van, je hebt er hard genoeg voor gewerkt!!
    xxx!!! soof

• 02 April 2008 - 13:42

Collega Van Ilse:

hallo carola alles goed, als ik je verhalen zo eens lees wel.
    lekker op een terrasje in de zon lekker relaxen.en s avonds lekker op stap zeker!Groot gelijk meid geniet ervan.
    groetjes uit het kikkerlandje