Moreton Island
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Carola
30 April 2008 | Australië, Sydney
Ik heb veel gedaan de laatste anderhalve week en weinig kans gehad om op internet te gaan, dus nu even een update.
Ik ben in Brisbane voor een dagje naar Moreton Island geweest. Dit was echt heel erg leuk. Blue Lagoon, sandboarden en mooie natuur. Moreton Island is net als Fraser Island een zandstrand, maar is veel kleiner en ik vind niet dat je het echt kan vergeleijken. De groep waarin ik zat was erg gezellig en ik ben er achter gekomen dat wij in Nederland ook cricket spelen. Had ik geen idee van. Het sanboarden was super leuk en ik ben zelfs twee keer geweest. Op Moreton Island heb ik ook nog een schipswrak gezien en zijn we langs de vuurtoren geweest met een prachtig uitzicht op zee.
Vanuit Brisbane had ik een prive chauffeur naar de haven, want ik was de enige die vanuit Brisbane ging. Het was erg gezellig om met een echte Australier te buurten. In Brisbane zijn ze allemaal erg relaxed en ze zien wel waar het schip strand. Een paar maanden werken hier, een paar maanden daar, echt een relaxte mentaliteit. Alles op t gemakje. Het is wel even wennen, maar voor vakantie is het lekker rustig.
X