Whitsunday Islands
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Carola
03 April 2008 | Australië, Airlie Beach
Mijn trip naar de Whitsundays was gecancelled, maar ben gewoon met een andere meegegaan. Het was echt super mooi, al die eilanden. En we hebben een stop gemaakt op White Heaven Beach en ja hoor, het doet eer aan zn naam. Prachtig wit strand en helder blauw water. Ik heb uiteraard wel foto's maar heb mn kabeltje nu niet bij, dus die foto's zet ik er de volgende keer op.
Van het station werd ik met een busje naar mn hostel gebracht en de chauffeur was een nederlander :) Echt grappig, hij woont al 40 jaar in Australie en doet op dinsdag en donderdag transfers van het station. En toen dacht ik meteen: Opa, iets voor jou? Het is hetzelfde als de buurtbus :)
Ik ga nu Airlie Beach even bekijken. Tot de volgende keer!
Groetjes
03 April 2008 - 06:07
Zus:
Lijkt mee supergeweldig! Ik ben op het bountystrand geweest maar dit lijkt me nog veel mooier! Ik wacht met smart op de foto's! Is idd wel iets voor opa :-).
xx je zus -
03 April 2008 - 06:44
Lizeth:
je hebt echt wel vakantie geloof ik, al een week is er voorbij maar ik denk dat je niet uitgekeken komt daar,
veel plezier -
03 April 2008 - 10:35
Eeterij Lamme Goedsa:
Ja, ja,....
helder blauw water, witte stranden, hier en daar een palmboompje natuurlijk, meisje..wat zie jij af!
Maar euh...we genieten met je mee hoor.
namens het hele team van Lamme Goedsack in Wernhout,
Willem -
03 April 2008 - 12:55
Rob:
Hoi Hoi Carola,
Ja, Nederlanders zul je in die contreien nog wel vaker aantreffen. Nog overblijfselen van de grote emigratie uit de jaren vijftig. Zijn nu allemaal oma's en opa's geworden. Hun kinderen zullen waarschijnlijk geen Nederlands meer spreken. Dat geldt ook voor mijn neven en nichten, van tante Wies. Die spreken ook alleen maar Engels (of is het Australisch?).
Nou, geniet maar verder, en wij wachten op je foto's! Groetjes ook van je mams!
x Rob -
03 April 2008 - 14:48
Sven:
Hey Carola,
Ook vanuit Den Haag wordt je op de voet gevolgd. Een bounty eiland is altijd fantastisch inderdaad. Was het niet raar voor je om opeens een Nederlandstalige tegen te komen. Kan me nog herinneren dat ik meer moeite had met de omschakeling terug naar het Nederlands, dan andersom. Anyway, je vermaakt je wel voorlopig. Veel plezier nog!
Liefs Sven -
03 April 2008 - 15:17
Corne:
Hey carola je vermaakt je wel zo te horen.
vroeg me af of je aboriganals bent tegen gekomen haha
nog veel plezier daar
groetjes corne -
03 April 2008 - 19:46
Tonny:
Helemaal leuk. Wij kijken al uit naar de dia-avond (gaap..)! Veel plezier enne al leuke Aussies tegengekomen behalve die chauffeur van de bus? Ik wil overal foto's van hoor. Alle leuke en minder leuke momenten en alle mooie en minder mooie mensen. Van je hostel en je eventuele reigenoten. De chauffeur van de bus... Dus ,go your gang and don't be bang... Tot later.
Groeten en dikke kus van papa en Tonny -
04 April 2008 - 15:18
Eva:
Heee carola,
heb je site gevonden en heb even bijgelezen. wat ben ik jaloers op jou zeg!:O Je hebt het er wel naar je zin zo te lezen, echt leuk!:D en die foto's zien er ook echt geweldig uit.
(Heb je de struisvogel al gevangen met je lasso?:P)
ik kan je nu mooi volgen via deze site, en wat goed dat je er toch berichten op post;)
heel veel plezier nog!
Liefs Eva -
05 April 2008 - 19:35
Jan , Jolien En Kids:
Hallo Carola,
zo te zien heb je wel goed naar je zin. Geniet er maar van.
Groetjes ,
Foto's! Foto's! Foto's! -
08 April 2008 - 19:01
Loes:
Ha Carola,
hoe is het? zo te lezen vermaak je je prima!! heb je wat aan ons overlevingspakket? ;)
dit weekend heeft een van de luchtkussens bij de kerel gestaan (op de verjaardag van Toon) erg leuk!!! Laura en John zijn ook weer terug van hun reis, wat was laura bruin geworden zeg, die hebben echt een supervakantie gehad!
geniet maar lekker daar! ben benieuwd naar je foto's!
Liefs Loes